Aktivitetar
Desember - 2017
ma ti on to fr
            1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
«
»Brukernavn

Passord

Siste gudstjeneste før sommeren


11.06.2017
- en gudstjeneste der misjon var hovedtema og som ble avsluttet med lek og grilling utenfor Lye forsamlingshus. Janne Birgitte Ueland fortalte om sitt opphold i Bolivia.

Dagens tekst var misjonsbefalingen Matt 28,16-20: Men de elleve disiplene dro til Galilea, til fjellet der Jesus hadde sagt han ville møte dem. Og da de fikk se ham, falt de ned og tilba ham; men noen tvilte. Da trådte Jesus fram og talte til dem: «Jeg har fått all makt i himmelen og på jorden. Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler: Døp dem til Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn og lær dem å holde alt det jeg har befalt dere. Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende.»

Janne Birgitte startet sin tale/fortelling med å bruke "Papegøyen" som samtalepartner. Hun sa at i misjonsbefalingen gjorde Jesus det klart for oss at vi må fortelle alle folkeslag om Ham. Hun understreket også at vi alle kan være "misjonærer" der vi bor. Her på Lye er det mange mennesker og alle trenger å høre om Jesus.
Janne Birgitte fortsatte med å fortelle om den lille fjellbygdmenigheten i Anasaya som hadde gjort stort inntrykk på henne. For 20 år siden hadde det kommet misjonærer dit. Nå uttrykker de sin store glede og takknemlighet for at de fikk høre de gode nyhetene om Jesus.
Janne Birgitte arbeidet et halvt år på barneheimen "Stort Hjerte". Den er drevet av Frelsesarmeen. Barneheimen var for jenter og hun fikk være med og bli kjent med dem og opplevde et godt fellesskap med dem.

Janne Birgitte Ueland fortalte fra Bolivia 
  

Ringspill var populært. Her kunne en vinne det ringen hektet seg rundt

Anne Gunn Vassbø var grillmester
Emma i hoppeslottet Prosten måtte prøve "vannkonkurransen"


tilbake        Print Utskriftvennlig versjon